luni, 24 octombrie 2011

Honey, I'm hooome!


Sunt foarte fericita sa va anunt ca m-am intors acasa. Chiar daca voi sta numai pentru o saptamana, caci duminica trebuie sa plec iar in Turcia... Incep tratamentul de chimioterapie postoperator. Insa, de data asta, nu voi mai avea acealsi tratament greu, care necesita internare. Asa ca nu voi mai sta in Turcia decat 3 zile.

Oricum, macar in felul asta ma mai plimb si eu, mai ies cu nasu' la aer. Faptul ca inca nu pot folosi piciorul la capacitate maxima ma face sa imi petrec zilele in pat. Insa lucrez constiincioasa, fac zilnic exercitii si sper ca in curand sa merg fara ajutor.

Hai ca in ritmul asta poate reusim sa dansam impreuna de ziua mea :)



marți, 18 octombrie 2011

Încă puţin...

Din păcate, nu mă voi întoarce acasă atât de repede pe cât speram. Deşi evoluţia în urma operaţiei este bună, iar recuperarea merge şi ea foarte bine, am făcut o infecţie şi am fost internată din nou pentru tratament la Anadolu Medical Center.

Asta nu o aşteptam, dar tot răul spre bine. Bine că am putut fi re-internată imediat şi că am început tratamentul. Două-trei zile şi trece şi asta. :-)

Vă ţin la curent cu ce mi se mai întâmplă, dar de asta nu mai fac previziuni referitoare la revenirea acasă pe care ştiţi, oricum, că o aştept cu nerăbdare. Revin doar cu salutări din Bucureşti! :-)

miercuri, 12 octombrie 2011

Încă nu mă-ntorc acasă...


Zilele trecute am primit OK-ul doctorilor pentru a mă externa, însă nu mă lasă să mă întorc încă acasă, deşi de-abia aşteptam să o fac. Ortopedul care m-a operat vrea să scoată tot el copcile, ca să se asigure că totul este în regulă. Aşa că acum stau la hotel şi număr zilele până când mă voi putea întoarce la ai mei. Încă o săptămână probabil...
Pe de altă parte, recuperarea merge foarte bine. Un specialist în kinetoterapie mi-a arătat câteva exerciţii pe care va trebui să le fac de mai multe ori pe zi în săptămânile care urmează. Iar eu îi urmez sfaturile conştiincioasă. Încă nu pot mişca singură piciorul, însă simt că fac progrese în fiecare zi.
Zilele următoare voi mai trece pe la spital pentru diverse controale şi sper să aflu şi care va fi schema de tratament pentru următoarele şedinţe de chimioterapie. Deocamdată, nu ştiu nimic despre asta. Dar o să revin cu veşti!

duminică, 9 octombrie 2011

63

63 e numărul copcilor pe care le-am numărat pe radiografie. În realitate, sunt mai multe, unele neputând fi văzute pe radiografie. Sunt multe, sunt puţine? Nu mai contează, eu sunt bine, pe calea cea bună.

Medicii de la Anadolu Medical Center sunt foarte mulţumiţi de evoluţia mea, am reuşit să mă dau jos din pat şi să mă plimb puţin. Am început şi programul de gimnastică recuperatorie şi fac asta asistată de un medic sau singură cu părinţii mei.

Cum totul merge bine, săptămâna aceasta voi fi externată şi mă întorc acasă. Abia aştept să ne revedem!

Vă îmbrăţişez pe toţi cu drag!

vineri, 7 octombrie 2011

Se poate dona şi în reţeaua Romtelecom

De astăzi, donaţii se pot face şi printr-un simplu apel în reţeaua Romtelecom.

Sunând la numerele de mai jos poţi dona 2, 5 sau 10 euro.

0900.900.280 - donezi 2 euro

0900.900.282 - donezi 5 euro

0900.900.284 - donezi 10 euro

De asemenea, se poate dona online la www.maimultverde.ro/andreeapopescu.


joi, 6 octombrie 2011

I'm back!

Ieri a avut loc operaţia la Anadolu Medical Center din Istanbul. Doctorii au estimat, înainte de operaţie, că va dura patru ore şi exact aşa a fost, plus 15 minute. Cele mai grele patru ore de până acum. Dar au trecut cu bine. Acum îmi revin încet-încet şi voi începe recuperarea în curând. 


Vă mulţumesc că v-aţi gândit la mine tot timpul şi că mi-aţi ţinut pumnii strânşi. 


Sper că v-aţi simţit bine ieri la petrecerea din Club Princess, mă voi uita şi eu pe fotografii de la eveniment în curând. Am auzit că a fost foarte multă lume, multă muzică bună şi un line-up de artişti numai unul şi unul. Mulţumesc tuturor celor care au fosta colo şi au ales să îmi susţină cauza! 

marți, 4 octombrie 2011

Vă invit la evenimentul caritabil ”Am o poveste pentru tine”!

Mâine, prietenii mei se vor întâlni în Clubul Princess pentru a-mi spune încă o dată povestea.

Alături de ei se vor afla şi susţinătorii mei, Alex Velea, Natalia Barbu, Mihai Mărgineanu, Marius Mihalache, Deep Central, Cătălin Josan, Anna Lesko, Delia, Smiley, Florin Chilian, Alexandra Ungureanu şi Crush, Corina, Lucian Viziru. Nick Kamarera şi Alinka. Guess Who va susţine un concert, iar Adela Popescu şi Radu Vâlcan vor prezenta evenimentul.

Mi-ar plăcea mult să fiu alături de voi de la ora 22.00 în Clubul Princess, Str. Ghercu Constantin nr. 24 în Complex Regie.

luni, 3 octombrie 2011

De la mine pentru voi


Nu ştiu cum să încep această postare. Mi-aş fi dorit să o scriu într-un alt context, însă viaţa nu ne rezervă întotdeauna ce ne dorim. Ne mai dă şi altele pe lângă. Unele bune, altele rele...

În cazul meu, cele rele ţin de sănătate. Până acum, cred că aţi aflat deja că sufăr de cancer osos cu invazia muşchiului. Iniţial, n-am vrut ca lumea din jurul meu să afle că sufăr. Însă astfel de lucruri nu pot fi ţinute secret prea mult timp. Am fost surprinsă atunci să aflu că există o parte bună în toată povestea asta neagră. Iar partea asta bună se regăseşte în grija şi suportul pe care şi le manifestă cei din jurul meu. Nu am crezut niciodată că în 25 de ani mi-am făcut atâţia prieteni, dar toate mesajele de încurajare primite demonstrează contrariul. Iar faptul că atâţia oameni au sărit în ajutorul meu atunci când am avut nevoie nu face decât să mă bucure şi să-mi dea putere să lupt în continuare.

Până la urmă, blogul ăsta, deşi e despre mine, e pentru voi. Probabil că nu o să vă pot mulţumi niciodată îndeajuns pentru zecile de mesaje pe care le-am primit, nici pentru sprijinul financiar necondiţionat pe care mi l-aţi acordat, dar pot să vă ţin la curent cu starea mea de sănătate, căci sunt sigură că vă doriţi să aflaţi cât mai multe şi cât mai repede. Sper să mă pot revanşa într-o zi faţă de voi toţi. 

Vă mulţumesc! 

Povestea mea în imagini




costurile operaţiei

costurile operaţiei

diagnostic / foaia de externare

diagnostic / foaia de externare

prima internare

prima internare